vrijdag 27 februari 2009

Lekker aan de scrap


Zo de werkweek is om, weer 5 dagen gewerkt! Volgende week lekker maar drie dagen. Ik zit lekker de hele avond al kaartjes te maken, althans dat was de bedoeling. Er is maar één kaartje afgekomen. Het is dan ook wel een heel leuk kaartje geworden. Het papier is van Sei, dit is de groen/blauwe versie. Morgen ga ik verder met hetzelfde papier en dan in de roze versie.

De stempel is van Suger Nellie en is ingekleurd met chalk en met Derwent potloden. Tot nu toe heb ik alleen maar verjaardagskaarten gemaakt, het is ook leuk om kaartjes te maken met andere teksten. Wie vind het nou niet leuk een kaartje te ontvangen? Ik zit telkens te twijfelen of ik mijn kaartjes in zal sturen voor een challenge maar zie altijd zo veel mooie kaartjes dat ik het eigenlijk niet durf. Ach wie weet in de toekomst........

zondag 22 februari 2009

Alweer een week later

Deze week heb ik de hele week gewerkt, geen ADV dit keer. Mijn collega had een vrije week dus heb ik uiteraard gewerkt. Volgende week nog steeds geen ADV, maar die week daarop lekker donderdag en vrijdag vrij. Donderdags eerst naar de tandarts in Amstelveen, kijken of de paradontitis is hersteld........ 's Ochtends ga ik dan eerst met mijn vriendin naar de Albert Cuyp.
En dan is het eindelijk vrijdag 6 maart, dan ga ik met Ria kaartjes maken. We gaan allerlei technieken uitproberen met stempels inkleuren. Ik heb er reuze zin in.
Gisteren heb ik, nadat ik eerst mijn huiskamer een grondige beurt heb gegeven leuke kaartjes gemaakt en dat heb ik vandaag weer gedaan. Heerlijk in mijn scrapkamer gezeten. Er was een vraag op het forum of we een kaartje wilden sturen naar de dochter van iemand, zij doet op 30 mei haar eerste communie. Dat kaartje heb ik vandaag gemaakt, foto staat rechts op het blog, deze week gaat het kaartje op de post. Alles wordt in een mooie doos bewaard zodat er op 30 mei heel wat kaartjes uit te pakken zijn, leuk idee!!


Verder nog wat verjaardagskaartjes gemaakt en nu ga ik lekker naar een miniserie kijken en een hapje eten maken.
Binnenkort ga ik mijn blog proberen wat professioneler te maken met behulp van een digitale kit, ook ga ik een driekolommen layout maken. Dus, binnenkort een compleet ander uiterlijk voor mijn blog.
O ja, ik heb al weken geen scrapspullen gekocht en ben nog steeds niet door mijn voorraad papier en zo heen!!
Fijne zondag!

zondag 15 februari 2009

Eindelijk weer....


......een LO gemaakt. De laatste tijd was ik alleen maar bezig met kaarten maken, ook heel leuk hoor, toch vind ik het net zo leuk om een mooie LO te maken.
Dit is het geworden, de foto van Tim met zijn zelfgevangen snoek. Vorig jaar november is Tim met René gaan snoeken, hij was al vaker meegeweest om de karpervissen, een vis vangen was helaas nog niet gelukt. Een goeie visser heeft altijd een fototoestel bij zich om de vangst vast te leggen.
Uiteraard had René ook die dag een toestel bij zich, alleen had hij het in de auto laten liggen. En ja hoor, Tim vangt een snoek. René is toen heel hard naar de auto gerend, die toch wel ver weg stond en al die tijd heeft Tim staan wachten met de snoek in zijn handen ondertussen stiekem heel hard lachend om René.
Na het poseren met de snoek hebben ze hem uiteraard weer terug in het water laten gaan, zoals een goed sportvisser behoort te doen.
Zometeen gaan we naar de verjaardag van mijn nichtje Monique, dat is altijd wel gezellig. We halen mams en mijn broer op en vertrekken zo rond half 3. Dus, ik ga mij nu maar even toonbaar maken door middel van een smeerseltje op mijn gezicht.
Fijne zondag!!

zaterdag 14 februari 2009

Workshop Winter Whisper


Vorige maand met ik met mijn vriendin Ria naar een workshop bij Paper & Pictures in Doorn geweest. De workshop zou eigenlijk gegeven worden door Monique Jacobs, zij was helaas ziek die dag. Het was weer een geweldige workshop, gewoon helemaal weer onze smaak. Het papier was prachtig en het openmaken van de plastic zak met materialen was als gewoonlijk weer één groot feest!! Ik wist eigenlijk direct welke foto's ik thuis zou gaan inplakken. In 2007, was op 21 december namelijk één dag een schitterende winter wonderland dag. We zijn die dag naar Amelisweerd gegaan en hebben daar prachtige foto's gemaakt. Het resultaat staat in de slideshow. Ik hoop dat het een beetje te zien is, ik zit nog steeds een beetje te worstelen met mijn blog. Nu krijg ik er weer geen nieuwe achtergrond meer in......en met deze zie je de diashow niet zo goed. Komt wel een keer goed.
Verder zit ik heerlijk van mijn weekend te genieten en ga zometeen lekker een Japanse noedelschotel maken. René is aan zijn bus aan het werken en morgen gaan we naar de verjaardag mijn allerliefste nichtje Monique.
Prettig weekend!

Resultaat Workshop Winter Whisper

Vorige maand heb ik met mijn vriendin Ria een workshop gevolgd bij Paper and Pictures in Doorn. De workshop zou gegeven worden door Monique Jacobs, maar helaas was zij ziek die dag. Truike en Jolanda gaven de workshop in plaats van Monique. Het is altijd weer net of je jarig bent op zo'n dag. Wanneer je binnenkomt, een plekje hebt gezocht en de zak met spulletjes op tafel ziet liggen....... Altijd een feest om uit te pakken en te kijken waar je mee gaat werken. De workshops van Monique zijn vaak in vintage stijl, iets wat Ria en ik allebei ontzettend leuk vinden. Het boek heb ik die dag niet af gekregen, er moesten nog foto's worden ingeplakt. Toen ik zag welk papier gebruikt werd wist ik meteen dat ik de foto's van de prachtige winterdag in december 2007 in zou gaan plakken. Het was maar één dag en het was zo ongelofelijk mooi....... we zijn naar Amelisweerd gegaan en hebben daar zo'n 400 foto's gemaakt van de mooie natuur, het was echt een winterwonderland die dag.
Het is nu ook echt winter zeg, René is naar de garage om aan zijn bus te werken en ik ging op de fiets nog wat boodschappen doen. Koud hoor!! Gisteren op weg naar huis nog een hagelbui gehad, het leken net ijsnaaldjes die uit de lucht vielen.
Elk seizoen heeft z'n charmes, het is nu prachtig weer. De zon schijnt en het is ontzettend koud, maar droog. Was het maar de hele winter zo mooi......
Prettig weekend allemaal.

zondag 8 februari 2009

Nieuwe kaartjes




Toch nog een paar kaartjes gemaakt. De buikgriep zit nog steeds te prutten. Ik ben ontzettend moe als ik een tijdje sta dus dat zal er allemaal mee te maken hebben denk ik. Ook ziti k nog steeds uit te vinden hoe het blog werkt. Overal zie ik leuke dia shows, dat lukt hier nog niet echt. Ook vandaag bij iemand een leuk muziekje gehoord, dat moet ik ook nog uitvinden. Vandaag ben ik klaar met scrappen en ga nu lekker relaxen met een filmpje.



zaterdag 7 februari 2009

Nieuw uiterlijk....



Ook ik wil natuurlijk een spetterend uitziende blog. Op het forum gekeken hoe ik dit het beste kan aanpakken en het lukt nu redelijk. Het is nog niet wat ik wil, maar ik ga gewoon verder proberen. Gisteren was mijn ADV dag en ik had mij heel erg verheugd op het maken van nieuwe kaartjes. Dat ging volledig de mist in omdat ik nu ook de buikgriep heb, ik dacht nog dat ik er mooi van af zou komen..........vandaag gaat het nog steeds niet lekker. Dus zo maar weer mijn bedje in met een boek. Hier nog wat voorbeelden van kaartjes die ik van de week verstuurd heb


zondag 1 februari 2009

Kaartjes maken


Sinds kort ben ik lid van een heel gezellig forum, Scrappers Anonimous. Daar zijn allemaal meiden lid die dezelfde verslaving hebben: het scrappen. Er is ook een verjaardagslijst, daar kon je je voor opgeven. Je krijgt dan een lijst met alle deelnemers en je stuurt zelfgemaakte of gekochte kaartjes naar degene die jarig is. Een heel leuk idee vind ik zelf omdat ik het leuk vind om kaartjes te maken maar ze niet allemaal wil bewaren. En ook mijn vrienden en familie zijn tenslotte maar één keer per jaar jarig. Dit is dus een leuke manier om "van mijn kaartjes af te komen". En natuurlijk ontvang je zelf ook leuke kaartjes wanneer je zelf jarig bent.

Vandaag ga ik mijn kaartenvoorraad aanvullen. Het huishouden is gisteren en vanochtend gedaan, dus nu ga ik heerlijk aan de knutsel. Twee kaartjes voor de jarigen van morgen zijn gisteren op de bus gegaan en in februari zijn heel wat jarigen. Ook moet ik nog een kaartje maken voor de vrouw van een collega van René. Zij is dinsdag jarig.

Ik ga maar flink aan de slag. Fijne zondag allemaal.