vrijdag 17 april 2009

Lekker vrij

Heerlijk hoor, zo'n vrije dag. Eerst wat huishoudelijke klusjes gedaan, vanavond krijgen we visite. René is jarig vandaag en hoewel hij zijn verjaardag niet wil vieren komen zijn ouders, mijn mams en broer en onze vrienden Joke en Ruud met hun kids toch gezellie op visite. Gisteren maar weer eens mijn vakantieboek van vorig jaar uit de kast gehaald. Dit is een project wat ik nog steeds moet afmaken. Zondag ga ik er lekker mee aan de slag.
Vorige week heb ik een leuk verhuiskaartje gemaakt voor vrienden die gaan verhuizen. Van Maya Road heb ik een album gekocht in de vorm van een sleutel en heb één van de sleutels gedecoreerd met leuk papier en leuke embellishments.

Ook had ik nog wat leuke magnolia kaartjes liggen die ik nog niet op mijn blog heb laten zien. Het gaat steeds beter het inkleuren, de Derwent potloden zijn ideaal. Straks ga ik eens kijken of het ook lukt met Distress Ink, dat lijkt me ook een mooi resultaat geven. Ik ga beginnen aan het eten voor vanavond. Fijne vrijdag!

donderdag 16 april 2009

Lente!


Je zou denken, het is Lente, we hebben weer meer energie. Nou dat valt vies tegen, ik ben doodmoe. Heb bijna geen zin in scrappen en het kaartenmaken lukt ook niet zo als ik het zou willen. Vandaag heb ik een extra dagje vrij genomen, ik moest nodig wat zomerkleren kopen. Omdat ik (eindelijk) wat kilootjes ben afgevallen, bijna 6 nu had ik niet veel meer wat paste. Ben redelijk geslaagd, een paar slippers, een rok, een witte blouse en wat hemdjes. Volgende week zaterdag ga ik een weekje naar Hongarije, daar hoop ik heerlijk uit te gaan rusten.
Tuurlijk heb ik wel kaartjes gemaakt, zo dramatisch moe ben ik nou ook weer niet hoor. Ook een leuk geboortekaartje gemaakt.


Vorige week naar de stempelbeurs in Zeist geweest met Ria en we hebben leuke inkopen gedaan. Vanaf nu ben ik de trotse eigenaar van een Big Shot en ben er helemaal blij mee. Ook nog wat leuke stempels gekocht uiteraard. De vrijdag daarvoor ben ik met Ria naar de opening van Paper & Pictures geweest, wat een mooie zaak is dat geworden zeg. Geweldig mooi, ook de leuke spullies voor in huis zijn geweldig!

Binnenkort wordt ook hier in Utrecht weer een scrapzaak geopend, ook daar gaan we zeker naar toe.