zondag 19 juli 2009

Inspiratie


De inspiratie voor het scrappen is nog steeds ver te zoeken. Ik heb gewoon te weinig foto's van René en mij samen. Zaterdag gaan we naar de dierentuin in Antwerpen met mams en broertie, dan kunnen er misschien wat foto's van ons gemaakt worden.
Met de kaartjes gaat het echter wel heel goed! Ik heb een geweldige Magnolia stempel gekregen van Ria, daar ben ik mega blij mee. Deze stempel heb ik al een aantal keren gebruikt. Je kunt de stempel overal voor gebruiken en hij kleurt makkelijk in.

Nog een weekje werken en dan hebben we twee hele weken vakantie. Heerlijk, ik verheug me er enorm op en ben er ook heel erg aan toe.
Net even via de mail nog contact gehad met Ria en we hebben ons voor twee workshops opgegeven bij Paper and Pictures, eentje in augustus en eentje in september.
O ja, het bovenste kaartje is gemaakt met een stempel die ik al heel lang heb en de onderste kaart is gemaakt met mijn gekregen stempel.
Voor nu een fijne zondag!

woensdag 8 juli 2009



Bij Paper and Pictures is de eerste Kerstlijn al weer binnen. Ben benieuwd. Vorig jaar heb ik voor het eerst Kerstkaarten zelf gemaakt. Voorlopig hou ik het nu nog even bij de verjaardagskaartjes.