woensdag 28 oktober 2009

Defnitief gekozen....

........voor de magnolia stempels!! Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen. Nu is er ook een blad uit, Magnolia Ink, dat moet ik natuurlijk hebben. Straks ga ik er voor op pad. Er schijnen ontzettend leuke voorbeelden in te staan waar je weer leuke ideetjes mee op kunt doen. Altijd leuk blijven de magnolia's die zitten:

Wat ik ook zo leuk vind is de Halloween lijn, helaas heb ik daar niets van. Ik vind toch dat we daar veel te weinig aan doen hier. Wel heb ik in de voortuin een pompoen staan. Het eerste jaar dat we hier woonden had ik leuk spinnenwebben op mijn tuinbankje gemaakt, compleet met spinnen. Ook had ik ratjes op de pompoenen zitten. Helaas, onze straat en zelfs onze buurt heeft er helemaal niets mee.
Dus ga ik mij maar op de Kerst storten, gelukkig is dat wel iets waar we allemaal veel mee hebben.
Liefs, Renata.

dinsdag 27 oktober 2009

Wat een drama

Zoals de titel al zegt, wat een drama. Vorige week donderdag zijn de laatste 6 kiezen en al mijn tanden getrokken. De verdoving was nog erger dan die week daarvoor, verschrikkelijk. Na het gebeuren kreeg ik gelijk mijn prothese in, dat was even slikken zeg, wat een naar gevoel. Gelijk al kreeg ik last van de onderkaak. Donderdag en vrijdag waren vreselijk, zaterdag en zonder iets minder (kun je nagaan). Gisteren ben ik teruggegaan naar de kliniek en heb een stuk van beide protheses af laten slijpen, best een opluchting. Toch kan ik nog steeds niet eten, het kauwen en slikken gaat dus niet, alles blijft achter in mijn keel hangen. Nog steeds eet ik alleen maar soep, gelukkig kan ik nu wel met een lepel eten..... Ik zou zo graag een bord spaghetti of patat willen hebben. Donderdag gaan de hechtingen er uit en dat hoop ik dat het eind in zicht is.
Om het toch nog wel gezellig te houden op mijn blog nog wat leuke kaartjes die ik gemaakt heb:

Dit kaartje heb ik verstuurd naar iemand van het forum, daar heb ik mee gedaan aan een Herfst/Halloween swap. Ik heb me daar toch leuke kaarten gekregen van een aantal meiden, ik heb er nog drie te goed. Tot nu toe zijn ze allemaal super!!
Ook nog maar even in de Kerstsfeer gebleven en deze ook nog gemaakt:

Tot de volgende keer maar weer, leuk dat je op mijn blog bent geweest!
Liefs, Renata.

vrijdag 16 oktober 2009

Blogcandy

Er is een hele leuke blogcandy te winnen:
http://ge-we.blogspot.com/2009/10/blogcandy.html Dat moet een goed gevoel zijn, als je 30.000 blogbezoekers hebt gehad! Gefeliciteerd bij deze.
Vandaag heb ik nog een leuk kerstkaartje gemaakt en wat kaartjes voor de Halloween/Herfstswap. Ik had niet verwacht vandaag te kunnen scrappen, gisteren zijn namelijk mijn kiezen er uit getrokken en ik had verwacht veel pijn te hebben. Het is allemaal reuze mee gevallen. De verdovingsprikken waren wel heel pijnlijk, die vielen me enorm tegen. Ook zat de ene kies vaster dan de andere, dat was wat lastig. Geen pijn gevoeld uiteraard, alleen een heel raar en naar gevoel. Volgende week donderdag gaat de rest er uit en krijg ik direct een prothese in. Daar ben ik gisteren ook nog even naar gaan kijken, die ziet er prachtig uit.

Inmiddels is het zondag en heb ik nog een kerstkaartje erbij gemaakt:

Morgen volgen meer kaartjes!!

vrijdag 2 oktober 2009

Ben er weer

Ook ik heb het afgelopen week goed te pakken gehad. Ben enorm verkouden geweest, gelukkig geen griep. Wel enorme hoest, hoofdpijn en een flinke snotneus. Dus ook niet veel gescrapt afgelopen week. Vandaag nog twee Kerstkaartjes gemaakt en een verjaardagskaartje.

Ook heb ik twee kaartjes gemaakt met als thema Herfst. Deze laat ik nog niet zien hier. Op het SA Forum gaan we in oktober met een groep Halloween/Herfstkaartjes naar elkaar sturen. Ik weet niet of er forum meiden op mijn blog kijken, dus voor de zekerheid laat ik ze nog niet zien.
Het verjaardagskaartje kan ik natuurlijk wel laten zien:

Vandaag lekker een ADV dagje. Het is echt herfst buiten, het waait en het regent. Vanochtend gezellig met mams winterviooltjes gehaald, dat fleurt de voortuin weer leuk op. Nu nog verder met kaartjes maken en vanavond komt René weer thuis uit Frankrijk. Gelukkig heeft hij een spiegelkarper gevangen van 37 pond. De vistrip is dus zeker niet voor niets geweest.
Bedankt weer voor het langskomen op mijn blog!