vrijdag 19 maart 2010

Hänglar Stänglar

En ja, zo heb je er weer een nieuwe verslaving bij. Wat een mega stempels zijn dit zeg. Ik heb er een paar besteld en moet het nu nog doen met wat afdrukjes. Dit kaartje heb ik afgelopen week gemaakt:

Materialen:
Paper: My Minds Eye, Smitten
Stamp: Hänglar Stänglar
Color medium: Copic Markers

Bedankt weer voor het kijken!
Fijn weekend, Renata.

zondag 14 maart 2010

Voorjaar

Heel langzaam komt het er aan, Voorjaar!! Hier schijnt de zon een beetje, heerlijk.
Ook tijdens het scrappen komt het voorjaar langzaam naar boven, frisse kleurtjes, lintjes en bloemetjes. De Magnolia bloemen zijn super, ik heb er al een paar gekocht en ga daar binnenkort mee aan de slag.

Twee kaartjes heb ik om te laten zien, wederom ben ik geïnspireerd door de Cards Only. Dit kaartje is gemaakt met papier uit de oude doos:


Het volgende kaartje is gemaakt met nieuw papier:

Op diverse blogs zie ik dat men de gebruikte materialen er bij zet, dat ga ik voortaan ook doen. Ik vind het altijd wel leuk om te zien welke materialen gebruikt zijn.
Bedankt voor het kijken op mijn blog, een berichtje vind ik leuk!
Fijne dag verder, liefs Renata.

donderdag 4 maart 2010

Digistamps

Geweldig nog steeds hoor, die digistamps. Dit kaartje heb ik gemaakt voor Maaike van het SA forum. De digitale stempel vind ik helemaal top. Ik heb er nog een paar met dit leuke schaapje.

Vorig weekend viel de nieuwe Cards Only op de mat. Helemaal top weer. Ik was toe aan wat nieuwe inspiratie. Gelijk aan de slag gegaan en het kaartje van de omslag gelift. Met net iets ander papier maar niet minder leuk. Er stonden zoveel mooie kaarten in dat mijn ispiratie weer helemaal terug is.
Liefs, Renata.