zondag 4 januari 2009

Magnolia stempels
Gisteren weer een paar nieuwe stempels aangeschaft van Magnolia. Heb nooit geweten dat het werken met deze stempels zo leuk zou zijn! Vandaag gelijk een mooi kaartje gemaakt voor een vriendin die dinsdag jarig is. Ook nog een kaartje gemaakt met een andere mooi stempel. Per ongeluk is de afdruk heel mooi geworden, in plaats van Stazon heb ik namelijk distress inkt gebruikt. Dit maakt de stempel wat "ouder". Het gaat me helaas niet lukken het andere kaartje ook te plaatsten, zeker een technische storing.


Tegenwoordig ben ik lid van een gezellig scrap forum, daar heb ik mij opgeven voor de verjaardagslijst. Dat betekent dat ik heel veel kaartjes moet maken om naar iedereen op de lijst te sturen, uiteraard krijg je dan zelf ook kaartjes van de mensen op de lijst. De eerste kaartjes gaan eind van de maand op de bus.


Vandaag is mijn laatste vrije dag, heerlijk anderhalve week vrij geweest. Morgen is het weer tijd om te gaan werken én te starten met de lijn. Alle etenswaren waar je dik van wordt, zoals chocolade en chips, koeken enzovoort gaan vanavond in een tas. Die tas gaan we morgen na het eten bij mijn vriendin brengen, die heeft drie kids die wel van wat lekkers houden. Weggooien is toch ook doodzonde! Na het eten gaan we namelijk een stuk wandelen, het schijnt dat dit heel erg goed is voor de lijn. Ook wil ik vanaf nu eigenlijk ook naar huis fietsen vanaf het werk. Naar het werk ga ik altijd op de fiets, dat is een half uurtje, terug komt René me vaak halen met de auto. Maar ja, met het oog op de tien kilo die er af moet, kan ik beter niet meer opgehaald worden.Geen opmerkingen: