zondag 3 januari 2010

Gelukkig 2010

Zoals de titel al zegt: een heel gelukkig 2010!! Alweer een jaar om! Het was een ontzettend leuk jaar, veel kaartjes gemaakt en nieuwe scrapvrienden ontmoet. Vandaag gaat het weer goed met het kaarten maken, ik heb er al twee klaar:

Hoe ik deze twee kaartje naast elkaar moet krijgen is mij een raadsel, maar goed, het gaat er om dat jullie ze kunnen zien.
Afgelopen donderdag lag de Cards Only weer op de mat. Wat een inspiratie kun je daar uit halen zeg, geweldig gewoon. Iedere keer weer anders, hoe is het toch mogelijk om elke keer weer een blad te vullen met zulke prachtige creaties. Petje af hoor. Waar ik inmiddels ook een enorme fan van ben geworden is de nieuwe site van Truike Bron. Ben je een scrapper of kaartenmaakster....... dan moet je daar gewoon eens een kijkje nemen. Elke week staan er weer nieuwe voorbeelden en ideetjes op.
Na heerlijk anderhalve week vrij te zijn geweest moet ik morgen weer aan het werk. Heb ik daar zin in? Nee, niet echt. Er moet echter toch geld verdiend worden, dus ga ik morgen maar weer heerlijk op de fiets langs het Amsterdam Rijnkanaal naar mijn werk. Als het net zo prachtig weer is als vandaag mag ik niet klagen. Muts op, handschoenen aan en ik ben er klaar voor.
Allemaal een fijne zondag!!
Liefs, Renata.

2 opmerkingen:

scrappingtwins zei

Hoi Renate

De beste wensen voor 2010.
Je hebt leuke kaarten gemaakt, en helaas moet je morgen weer werken na een lekker 1,5 week vrij zijn. Maar ja er moet toch geld binnenkomen om te scrappen.

groetjes marjan en ella

Milnie zei

Via via ben ik bij je terecht gekomen en even rondgesnuffeld! vind je creaties echt prachtig! je stijl is echt verfijnd en ik hou er wel van!

liefs,

Mélanie

Ps. je hebt ook een hobbyplekje waar ik echt heerlijk jaloers op ben hoor whihihi