zaterdag 23 januari 2010

Toch nieuw papier...

Vanochtend even naar Doorn gereden. In de Cards Only had ik onzettend leuk papier gezien van October Afternoon. Ondanks dat mijn oude stapel nog lang niet op is (het wordt zelfs nog niet minder...) wilde ik dit graag hebben. Ook zag ik het craft cardstock liggen en heb gelijk een stapel meegenomen. Meestal is het uitverkocht als ik het wil hebben. Ook zag ik nog ontzettend ander leuk papier daar heb ik gelijk ook wat van meegenomen. Het papier heet Be Loved by Jen Allyson. Daar heb ik deze kaartjes vanmiddag mee gemaakt:

De tekst "thank you" heb ik zelf op de computer gemaakt en op cardstock uitgeprint. Met mijn nieuwe Martha Stewart pons heb ik een leuke border gemaakt. De bloem is gewoon van een pons, de blaadjes heb ik ingeknipt en een stukje omgebogen.

Ook de tekst op deze ticket heb ik zelf op de computer gemaakt, het is achteraf vrij simpel om te maken. Ook hier weer dezelfde soort bloem en een stukje border met de Martha Stewart pons.
Met mijn oudere papier heb ik gisteren ook nog drie kaarten gemaakt, eigenlijk moet ik ze tellen....... Hier heb ik alleen nog geen foto van, deze komen morgen denk ik op mijn blog, samen met de kaartjes gemaakt met het October Afternoon papier. Nu het met de tickets goed gaat, ga ik maar eens een mooie handtekening voor mezelf maken.
Bedankt weer voor het kijken!

2 opmerkingen:

scrappingtwins zei

wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. En ja al heb je genoeg papier thuis, maar als je iets nieuws ziet wat je leuk vindt kan je niet laten liggen.

groetjes marjan en ella

Anoniem zei

wat maak jij leuek kaartjes:)
ik ben gelijk volger bij je geworden,
als je het leuk vind kom dan ook even bij mij langs;)
groetjes nonna