zaterdag 27 februari 2010

Kaartje Hello Friend

Het is me toch gelukt een kaart te maken. Weliswaar niet met papier van de oude stapel maar met het nieuwe papier van My Minds Eye. De stempel had ik wel nog liggen en de bloemetje uiteraard ook. De vlinder is gestanst met mijn Big Shot en het leuke papierrandje is gemaakt met een pons van Martha Stewart. Geweldig die ponsen zeg. Deze kaart heb ik donderdagavond gemaakt, vlak na het schrijven van mijn vorige bericht.

Vanochtend ook weer aan de scrap gegaan, dat resultaat komt morgen op het blog. Vorig jaar heb ik samen met Ria een scrappakket gekocht bij P&P. Een ontzettend leuk canvas project. Alles zit nog keurig in de zak en ligt te wachten om gemaakt te worden. Volgende week vrijdag heb ik weer een vrije dag en dan gaan we samen aan de slag! Het resultaat komt uiteraard ook op mijn blog.
Leuk dat je weer eens bent komen kijken, een berichtje vind ik altijd leuk!
Liefs, Renata.

donderdag 25 februari 2010

Geen inspiratie

De afgelopen weken heb ik niet veel gescrapt. Wel een ontzettend leuke workshop gevolgd bij P&P in Doorn, die ligt hier te wachten tot ik er mee verder ga. Ook de kaartjes gaan niet echt lekker op het moment. Weet niet wat het is, komt misschien door het weer. Van de sneeuw in de regen, waar blijft de lente?
Dit weekend ga ik echt weer aan de scrap. Voorlopig nog even wat kaartjes die ik nog had liggen:

Morgen nog één dagje werken, zaterdag gaan we eindelijk de vakantie bespreken, zondag lekker brunchen. De zaterdagmmiddag en zondagmiddag hou ik vrij voor het scrappen. Overal op blogs zie ik leuke kaartje en LO's voorbij komen. Soms kijk ik even stiekem als ik op mijn werk ben een op een paar van mijn favoriete blogs en dan, ja dan heb ik enorme zin om te scrappen. Ben ik daarna eenmaal thuis is de zin alweer weg en ben ik gewoon te moe om nog iets te doen. Gelukkig heeft iedereen wel eens last van zo'n dipje geloof ik.........dus komt het ook vanzelf wel weer terug.
Liefs, Renata.